Danish  |  English  |  German 

14 eksempler, der gør Ebelfestivalen til efterårsferiens gode oplevelse

1. Friskpresset æblesaft

På Ebelfestivalens festplads og ved det lille Rådhus på Torvet presses der - af over 10 tons æbler - den dejligste æblesaft, som sælges i hele festivalugen

2. Æbler i kassevis

Æbler i bæreposer. Æbler i kasser. Friske æbler. Mange sorter. Smagsprøver til alle. Holdbar sundhed. Lige til jul. Det er også Ebelfestival.

3. Æbletræer til haven

Køb dit eget æbletræ. Plant det hjemme eller få det plantet i en af Ebeltofts æblelunde. Med egen navneplade ved træets fod. Forskellige sorter.

4. Friske æbleskiver

Uhm----. Friske æblesiver. Lige direkte fra panden. Med syltetøj. Noget for ganen, når der trænges til en forfriskning, inden turen går videre rundt til alle festivalens andre oplevelser.

5. Boder med æbleting

Æbler over alt. Æbler i alt. Æblesnaps. Æblebitter. Æbler i træ. Æbler i sten. Æbler i stål. Over 20 forskellige boder, med inspiration og ideer til selv at være kreativ. Eller til gode gaveidéer.

6. Strik i æblemotiver

Kunsthåndværk, kreative arbejder i alle afskygninger og boder med noget for enhver smag. Stort telt med præsentation af alt i strik, stof, stål og andre materialer.

7. Teater for børn

Teaterstykker som f.eks. "Lille Claus og Store Claus"er god underholdning. Og der er noget i hele Ebelfestivalugen. Se program-
siden. Billetter ved indgangen.

8. Børnecirkus

Tryllekunstnere, bugtalere, sjong-
lører og artister er kendetegnende for Ebelfestivalens cirkus indslag. Børnene jubler, og der er oplevelser for alle.

9. Værksted for kreative

Ebelfestivalens kunstnertelt er lige noget for børn. De kan male, klippe og klistre deres egne kunstværker. Under kyndig ledelse af lokale kunstnere, som deler glæden ved at skabe.

10. Kultur for voksne

Kunstudstillinger, sangaftener, kirkekoncerter, fællesspisninger og aften underholdning. Det gør, at efterårsferie med Ebelfestival i Ebeltoft også er ferie for voksne.

11. Kaffe-Kage-Café

Nyd en dejlig kop kaffe eller chokolade med hjemmebagt kage i den hyggelige café, som Inner Wheel har indrettet i det store festival telt.

12. Mange smagsprøver

Gå om bord i lokale specialiteter. Brød, ost, fisk, slik og mange andre lækkerier. Lige noget for enhver. Tag en bid af Ebelfestivalen i Ebeltoft.

13. Køb et stenæble

Æbler kan også være store og tunge. Få dit eget stenæble. Er du interesseret så kontakt Rotary i Ebeltoft, der står bag stenæbleprojektet.

14. Dit træ i æblelunden

Køb et æbletræ. Få det plantet i årets æblelund.  Din egen navneplade placeres ved træets fod. Personer, familier eller firmaer sætter sig dermed varige spor. Og støtter festivalen.